|Wat ik heb gekregen voor Kerst|

Inspiratie, Lifestyle

Hoi!

Helaas is de Kerst alweer voorbij gevlogen, maar om toch nog even na te genieten lijkt het mij leuk om de cadeautjes te laten zien die ik voor Kerstmis gekregen heb.

DSCN2769.JPG

DSCN2780.JPG
Ik kreeg een grote box met drie boeken van ‘De Selectie’ geschreven door Kiera Cass. Ik had het eerste boek op mijn wishlist gezet, maar ik kreeg er drie! Verder kreeg ik ook het boek ‘De Hemel Begint Bij Je Voeten’ van Jandy Nelson die mij erg mooi lijkt. Ik heb het boek al eens in een andere blogpost genoemd.
Ook kregen mijn zusje en ik samen het Expansion Pack ‘Aan het werk’ van de Sims 4. Super leuk!

DSCN2781.JPG
Verder lag er een bijzonder lekker pakje onder de boom met Oreo Limited Edition – Pumpkin Spice smaak! Ooh ik kan je vertellen, deze zijn echt HEEL lekker! (hier komt nog een aparte blogpost over)
Ik kreeg deze super mooie Starbucks mok met gouden strepen van mijn zusje. Echt heel blij mee!

DSCN2788.JPG
Als laatste kreeg ik de They’re Real! Mascara van Benefit voor Kerst. Ik heb deze mascara al eens uitgeprobeerd in een mini size. Ik vond hem erg fijn, en heb hem op mijn wishlist gezet. Ik vond het ook nog wel even leuk om dit parfum te laten zien. ‘Ari’ van Ariana Grande heeft mijn zusje gekregen voor Kerst en ze was er erg blij mee.

Ik hoop dat je gezellige feestdagen achter de rug hebt, en nu is het aftellen naar het nieuwe jaar!

Xoxo Saspiration

5 gedachtes over “|Wat ik heb gekregen voor Kerst|

Plaats een reactie