Tip |De Drie Graefjes|

Food, Inspiratie, Lifestyle, Tip

Hoi!

Vorige week donderdag was ik met een vriendin in Amsterdam. Naast shoppen hebben we ook gevierd dat het vakantie is, en dat ik mijn propedeuse heb gehaald! Dit hebben we onder andere gevierd met een goed stuk taart en een lekkere koffie bij de Drie Graefjes.

We wilden allebei een keertje naar de Drie Graefjes omdat we het vaak tegenkomen op social media. Na even op internet rond te neuzen kwamen we erachter dat er een lunchroom en American bakery op het Rokin zitten, wat niet zo ver is van Amsterdam Centraal en de Kalverstraat.

De drie Graefjes.jpg

De lunchroom (nr. 128) en American Bakery (nr. 130) zitten naast elkaar op het Rokin, dus je kunt gemakkelijk kiezen uit een broodje of een stukje taart. Wij kozen deze keer voor taart van de American Bakery.

Er is ontzettend veel keuze, dus het was nog best lastig om niet alle taartsmaken uit te kiezen. Uiteindelijk gingen wij voor een stukje Red Velvet en een stukje Turtle Cake.
Daarnaast namen we beide een latte macchiato met caramel.

De drie Greafjes1.jpg

Aangezien de gebouwen in Amsterdam niet zo heel groot zijn, maar wel hoog, besloten we een verdieping hoger te gaan zitten. Op deze verdieping was het super leuk ingericht! De muren zijn wit met Amsterdamse huisjes erop getekend. En er hingen lieve lampjes en je hebt leuk uitzicht op de straat.

De drie Graefjes3.jpg

Ons eten en drinken werd gebracht en we kregen echt enorme stukken taart! We hebben lekker samen gedaan met de stukken, om ze allebei te kunnen proeven. De Red Velvet was compact, maar ook luchig met een hele lekkere cream cheese frostig. De Turtle cake is een hele luchtige chocolade taart met laagjes chocoladeroom en nootjes ertussen. Super lekker en super machtig! We kregen ze echt niet op, maar dat is niet erg, want je mag beneden vragen of ze de rest in willen pakken, zodat je het mee naar huis kunt nemen!

Ja, echt een leuke zaak de Drie Graefjes, een aanrader! De volgende keer gaan we eens wat uitproberen bij de lunchroom, want daar zijn we ook erg benieuwd naar.

Als je benieuwd bent naar de menu kaart, klik dan hier!

Xoxo Saspiration

Advertenties

2 gedachtes over “Tip |De Drie Graefjes|

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s