Proper Corn |Peanut & Almond|

Food, Inspiratie

Hoi!

Een tijdje geleden liep ik door het chips/snack pad in de supermarkt opzoek naar iets lekkers om het weekend mee te vieren. Op gegeven moment zag ik verschillende soorten popcorn varianten staan van een merk dat ik nog niet kende. Alhoewel ik meestal voor chips kies, besloot ik deze keer popcorn te nemen van het merk Proper Corn met de bijzondere smaak van pinda en amandel.

Allereerst vind ik de verpakking heel leuk en vrolijk, maar kan ik aan de afbeelding niet meteen afleiden dat het om popcorn gaat. De smaak vind ik wel heel interessant; ik ken namelijk alleen zoete of zoute popcorn.

DSCN1762.JPG

Op de achterkant staat een kort verhaal over Cassandra (de bedenker) en haar vader. Ze experimenteerden vroeger vaak met popcorn door verschillende smaken en ingrediënten te gebruiken. Door die mooie herinneringen is Proper Corn ontstaan.

DSCN1770.JPG

Als je de zak opent komt de geur van pinda’s en popcorn je tegemoet. De popcorn ziet er mooi goudkleurig uit en je ziet heel licht de poeder van de pinda’s en amandelen zitten. De popcorn is voornamelijk zacht van textuur; een beetje vergelijkbaar met zoute popcorn. Maar er zitten soms ook wat krokantere tussen. De combinatie van popcorn met pinda’s en amandelen vind ik erg lekker! Ik proef voornamelijk popcorn en de smaken van pinda’s en amandelen is wat subtiel, dus dat zou van mij nog wel wat sterker mogen.

Ja, ik vind deze popcorn variant erg lekker! Ik heb hem al een aantal keer opnieuw gekocht. Een aanrader als je een keer iets ander wilt proberen! Je kunt Proper Corn kopen bij Albert Heijn voor €1,79.

Xoxo Saspiration

Advertenties

2 gedachtes over “Proper Corn |Peanut & Almond|

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s