|Pumpkin Spice Latte uit een zakje|

Lifestyle, Tip

DSCN1789
Hoi!

Ik was laatst aan het werk bij de Albert Hein in het pad met de koek en de koffie. Ik was bezig met het vullen van de koffie, toen ik op gegeven moment een pakje met Pumpkin Spice Latte in mijn handen had. Ik werd meteen blij, want ik vind de Starbucks variant erg lekker! Ik besloot het uit te proberen.

DSCN1776

De koffie is van het merk ‘Buisman – Coffee House’, en komt in een doosje waarin 8 zakjes zitten.

Op de zijkant staat een bereidingswijze:
Het eerste dat je doet, is 200 ml melk in een pannetje of in de magnetron opwarmen. Ik heb een mok met melk in de magnetron gezet voor ongeveer 2 minuten, totdat de melk omhoog kwam.
Daarna doe je de koffiepoeder in een mok, en schenk je al roerend de warme melk erbij. Roer goed anders krijg je klontjes.
Klaar is Kees!

DSCN1793

Ik vond de Pumpkin Spice Latte wel lekker. Ik vond hem niet zo lekker als die van Starbucks, maar hij was ook echt niet vies.
De kruidige smaak komt goed naar voren en vind ik erg lekker, maar ik miste de koffiesmaak een beetje. Dat komt natuurlijk doordat je veel melk gebruikt. Verder zit er lekker veel schuim bij, en kun je zelf ook een toef slagroom er bovenop doen met een beetje kaneelpoeder. Het ultieme herfstgevoel!

Ik vond het erg leuk om deze koffiesmaak te proberen, maar Buisman heeft nog meer smaken, die mij erg lekker lijken.
DSCN1782

De koffie is te koop bij de AH voor €2,49.

Xoxo Saspiration

2 gedachtes over “|Pumpkin Spice Latte uit een zakje|

Plaats een reactie