|Night Routine|

Lifestyle

Hoi!

Ik vind de Night Routine video’s op Youtube altijd leuk om te zien, maar ze zijn niet altijd even realistisch. Daarom leek het mij leuk om vandaag mijn avond routine, na een schooldag, in foto’s te beschrijven. Lets’s go!

Wanneer ik thuis kom uit school gooi ik mijn schoenen uit, en zet eerst een kop thee. I love tea! Meestal ga ik voor Rooibos thee of Lemon Green Tea. Als ik een lange en vermoeiende dag heb gehad, gaat een kopje koffie er ook wel in.
Als snack vind ik koek, chocolade of chips wel lekker, het ligt er een beetje aan wat er in huis is.

DSCN0973

Ik zet de tv aan en plof lekker op de bank. Vaak pak ik de Ipad erbij, en ga een aantal apps door zoals Youtube, Bloglovin en NOS.

Als de thee op is, ga ik huiswerk maken, of voor de tentamens leren. Maar wanneer ik dat niet hoef te doen, vind ik het leuk om een film of serie te kijken, een stukje te schrijven, foto’s te maken, of lekker te internetten.

DSCN0929

Na het avond eten haal ik mijn make-up eraf, en stap ik lekker onder de douche. Ik gebruik altijd een douchepuf en op dit moment de Balea Eucalyptus Badzeep. Daarna trek ik m’n pyjama aan, pak ik een bakje vla of fruit, en ga ik gezellig nog even met m’n familie een kop thee drinken en tv kijken. Ik vind op dit moment de programma’s ‘Expeditie Robinson’, ‘Heel Holland Bakt’, en ‘Dance Dance Dance’ leuk om te kijken. Als er niets leuks is kijken we Netflix of een serie of film op dvd.
Daarna geef ik Caafje nog even vers water, en poets ik m’n tanden.

2015-07-12 11.56.59

Als ik eenmaal in bed lig, zet ik de wekker, en kijk nog even wat het nieuws was. Mijn idee is vaak om m’n kleren klaar leggen, maar dat vergeet ik meestal, of ik heb er geen zin meer in. Als ik het gevoel heb dat ik nog niet meteen kan slapen, zet ik een ASMR video aan, en dan ben ik binnen een paar minuten weg.

DSCN0956

Dit was mijn Night Routine!

Xoxo Saspiration

Advertenties

5 gedachtes over “|Night Routine|

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s